Opsætning af hovedtelefoner

Følg disse trin for at konfigurere dine hovedtelefoner:

Vip hovedbøjlen væk fra højre ørekop, og åbn batterirummet. Sæt AAA alkaline-batterierne i batterirummet

For at aktivere støjeliminering skal du trykke på tænd/sluk-knappen til venstre. Batteriindikatoren lyser grønt

Bemærk: Når der er slukket for strømmen, vil hovedtelefonerne stadig levere lyd. Lad strømmen være tændt for at opnå den bedste lydkvalitet.

Indsæt lydkablet i stikket på venstre ørekop

Tilslut den anden ende af lydkablet til 3,5 mm standardhovedtelefonstikket på din lydenhed