Opsætning af system

Følg disse trin for at indstille systemet:

Sæt den ene ende af lydindgangskablet i Acoustimass®-modulstikket på betjeningskonsollen

Sæt den anden ende af lydindgangskablet i mediecentrets stik på Acoustimass®-modulet

Sæt RCA-stikket fra hvert højttalerkabel i de fem højttalerstik på Acoustimass-modulet

Sæt et HDMI®-kabel i et HDMI-stik bag på tv'et

Sæt den anden ende af HDMI-kablet i HDMI OUT Video to TV-stikket på betjeningskonsollen

Tilslut netledningen til vekselstrømsstikket på Acoustimass-modulet og en stikkontakt

Sæt kablet med strømforsyningen i strømstikket på betjeningskonsollen

Sæt den ene ende af det 2-benede stik i strømforsyningen og den anden ende i en stikkontakt

Bemærk: Brug af et "HDMI-to-DVI"-kabel er acceptabelt for skærme, der ikke har en HDMI-indgang. Brug af "HDMI-to-DVI"-adaptere eller -kontakter understøttes ikke.

For forslag til højttalerplacering, se Højttalerplacering.