Indstilling af automatisk slukning (Sleep)

Gælder for:

Tryk på Sleep på fjernbetjeningen for at indstille Wave®-musiksystemet til at slukke automatisk efter et valgt tidsrum.

Efter du har trykket på Sleep, vises "sleep - 30 min" (eller din sidste indstilling) på displayet, og Sleep-timeren begynder at tælle ned. Hvis dit Wave®-musiksystem er slukket, skal du trykke på Sleep for at tænde det og straks indstille Sleep-tiden. Den sidst valgte kilde begynder at spille, når Sleep-timeren tæller ned

Mens "SLEEP" vises på displayet, skal du trykke på Sleep igen for at indstille Sleep-timeren til at slukke i 10 til 90 minutter (i trin af 10 minutter) eller "off"

Bemærk: Hvis der er gået mere end 10 sekunder mellem knaptryk i Sleep-timer-opsætningstilstand, forlader Wave®-musiksystemet automatisk Sleep-timer-opsætningstilstand.

For at se den resterende Sleep-tid skal du trykke på Sleep

For at annullere Sleep-timeren skal du trykke på On/Off