Indstilling af rumkoden

Gælder for:

Dit Wave®-musiksystem kommer fra fabrikken klar til at bruge som en anden enhed til rummet (rumkode B), når enheden er tilsluttet et Bose® link-aktiveret Lifestyle®-system. Hvis du vil bruge dit Wave®-musiksystem sammen med et Lifestyle®-system, skal du ændre rumkoden, så den passer til den fjernbetjening, du bruger til rummet.

Se brugervejledningen til Lifestyle®-systemet for at få flere oplysninger om rumkoder.

Tryk på Alarm Time/Menu på fjernbetjeningen, og hold nede, indtil "Setup Menu" vises

Alarm Time/Menu

Tryk syv gange på Tune/MP3 > indtil "Room- b" vises. Stregerne efter bogstavet for rummet angiver, hvordan mikrokontakterne skal indstilles på Lifestyle®-systemets fjernbetjening

Tune/MP3 >

Tryk på Time - eller Time + for at vælge en anden rumkode end rum b

Time -

Time +

Tryk på Alarm Time/Menu for at afslutte opsætningsmenuen, eller vent 10 sekunder, så afsluttes opsætningsmenuen automatisk

Alarm Time/Menu