Indstilling af rumkoden

Gælder for:

Dit Wave® musiksystem leveres fra fabrikken klar til at fungere som en ekstrarumsenhed (rumkode B), når det tilsluttes et Bose® link-kompatibelt Lifestyle® system. Hvis du vil anvende dit Wave® musiksystem med dit Lifestyle®-system ud over et andet rum, skal du ændre rumkoden, så den svarer til den fjernbetjening, du bruger til det rum.

Flere oplysninger om rumkoder kan findes i brugervejledningen til dit Lifestyle®-system.

tryk på alarm setup/menu på fjernbetjeningen, og hold nede, indtil "setup menu" vises

Alarm Setup/Menu

tryk på tune/mp3> syv gange, indtil "room- b" vises. stregerne efter rummets bogstav angiver, hvordan mikrokontakterne skal indstilles på lifestyle®-fjernbetjeningen

Tune/MP3 >

tryk på time - eller time + for at vælge en anden rumkode end rum b

Time -

Time +

tryk på alarm setup/menu for at afslutte opsætningsmenuen, eller vent 10 sekunder, så afsluttes opsætningsmenuen automatisk

Alarm Setup/Menu