Gratis fragt for ordrer på 345 DKK eller mere samt gratis returfragt.

Indstilling af uret

Gælder for:

brug fjernbetjeningen til at trykke på og holde time - eller time + nede i et sekund, indtil "-clock set-" vises på displayet, og slip derefter knappen

Time -

Time +

tryk og hold time - eller time + nede, indtil den viste tid matcher det aktuelle klokkeslæt

Vent fem sekunder, indtil systemet automatisk afslutter "-Clock Set-"-tilstanden

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback