KAN AFSENDES OM 1-2 HVERDAGE MED 90 DAGES RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING FOR ORDRER TIL KR 345 ELLER MERE

Indstilling af uret

Gælder for:

brug fjernbetjeningen til at trykke på og holde time - eller time + nede i et sekund, indtil "-clock set-" vises på displayet, og slip derefter knappen

Time -

Time +

tryk og hold time - eller time + nede, indtil den viste tid matcher det aktuelle klokkeslæt

Vent fem sekunder, indtil systemet automatisk afslutter "-Clock Set-"-tilstanden

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback