Indstilling af alarmer

Gælder for:

Dit system har to uafhængige alarmer. Hver alarm kan indstilles for:

Tid

Vækkekilde: alarmtone, radio eller cd

Lydstyrke

Brug af alarmknapperne

Ved hjælp af Alarm-knapperne nederst på fjernbetjeningen kan du indstille og bruge hver alarm.

alarm 1:
tryk for at aktivere eller deaktivere alarm 1.

alarm 2:
tryk for at aktivere eller deaktivere alarm 2.

alarm setup:
tryk for at aktivere alarmindstillingstilstanden, og se indstillingerne for alarm 1. tryk igen for at se indstillingerne for alarm 2. tryk igen for at afslutte alarmindstillingstilstanden.

Statusindikatorer for alarm

I øverste højre hjørne af displayet vises statusindikatorerne for alarmen, hvis den er indstillet. I nedenstående eksempel er Alarm 1 indstillet til 6:30, og Alarm 2 er indstillet til 19:15.

Indstilling af alarmer

Du kan vælge indstillingerne for hver alarm ved at aktivere alarmindstillingstilstanden og få vist indstillingerne for hver alarm, du vil ændre.

Sådan indstiller du en alarm:

tryk på alarm setup for at aktivere alarmindstillingstilstanden og få vist indstillingerne for alarm 1. alarmnummeret og klokkeslættet starter med at blinke i displayets øverste højre hjørne. derefter viser displayet de aktuelle indstillinger for alarm 1

Alarm Setup

indstil alarmtidspunktet ved hjælp af time-knapperne

Tid

Vælg din vækkekilde:

tryk på sleep for at vælge "buzzer." dette er fabriksindstillingen for alarmen

Sleep

tryk på radio for at vælge en radiostation

Radio

tryk på cd for at vælge et nummer

CD

tryk på lydstyrke op eller lydstyrke ned for at indstille lydstyrkeniveauet for den valgte vækkekilde

Lydstyrke op

Lydstyrke ned

tryk på alarm setup for at aktivere alarm 2-indstillingstilstanden. gentag trin 2-4 for at indstille alarm 2

Alarm Setup

tryk på alarm setup igen for at afslutte alarmindstillingstilstanden

Alarm Setup