Indstilling af overscan til tv-modtagerboks

Denne indstilling hjælper med at skjule kantartifakter i nogle billeder. Denne indstilling findes kun til tv-modtagerbokse.

Følg disse trin for at ændre indstillingen for kildeoverscanning:

Tænd for tv'et, og vælg den tv-videoindgang, der sluttes til Lifestyle®-systemet

på fjernbetjeningen skal du trykke på source og derefter bruge pil op eller pil ned for at vælge den videokilde  (kabel, satellit, osv.), du vil justere. tryk på ok for at bekræfte

tryk på more

tryk på højre pil for at fremhæve ikonet "indstillinger", og tryk derefter på ok

tryk på  pil op  eller pil ned for at fremhæve "[video source] overscanning"

tryk på venstre pil  eller højre pil  for at justere indstillingerne til "til" eller "fra"

tryk på exit for at forlade menuen