Indstilling af billedvisning

Denne funktion fungerer stort set som funktionen til størrelsesforhold, da den tilpasser billedet ved at strække det, zoome i det eller tilføje lodrette grå bjælker. Billedvisning blev designet til Bose®-systemet, da de fleste tv'er deaktiverer deres egne funktioner til størrelsesforhold ved visning af et HD-signal over HDMI®.

Følg disse trin for at ændre billedvisningsindstillingen:

Tænd for tv'et, og vælg den tv-videoindgang, der sluttes til Lifestyle®-systemet

på fjernbetjeningen skal du trykke på source, og brug derefter pil op eller pil ned for at vælge den kilde, du vil justere. tryk på ok for at bekræfte

tryk på billedvisning for at få vist alle tilgængelige videoformater

tryk på billedvisning flere gange for at skifte mellem de forskellige indstillinger

normal: efterlader det oprindelige videobillede uændret.

autom. bredde: udfylder skærmens bredde uden at beskære noget af indholdet.

stræk 1: strækker videobilledet ensartet fra midten.

stræk 2: strækker videobilledets kanter meget mere end til midten af billedet.

zoom: forstørrer videobilledet (tryk på op/ned-navigationsknapperne for at forskyde billedet lodret på skærmen).

grå bjælker: placerer lodrette grå bjælker til venstre og højre for et videobillede med standardopløsning.

tilpas: tilpasser videobilledet til skærmen.