Indstilling og afspilning af forudindstillinger

Forudindstillinger gør, at du hurtigt kan hente dine foretrukne musiktjenester, radiostationer, spillelister, kunstnere eller album. Når de er indstillet, kan du få adgang til din musik når som helst ved et enkelt tryk på en knap eller ved hjælp af Bose Music-appen.

Indstilling af forudindstillinger

Brug af højttalerknapperne

Åbn Bose Music-appen, og afspil det indhold, du vil gemme som en forudindstilling

På højttalerens fjernbetjening skal du trykke på og holde det ønskede forudindstillede nummer (1-6) nede, indtil du hører en tone

Sådan bruger du Bose Music-appen

Bemærk: En musiktjeneste, som du beder Amazon Alexa-assistenten om at spille, kan ikke indstilles som en forudindstilling. Åbn i stedet Bose Music-appen, tilføj tjenesten – hvis den findes – til din Bose-konto, og følg nedenstående trin.

I Bose Music-appen skal du trykke på ikonet Min Bose i øverste venstre hjørne

Vælg det produkt, som du vil gemme en forudindstilling på

Gem en forudindstilling ved at gøre et af følgende:

Mens den kilde, du vil gemme som en forudindstilling, afspilles, skal du trykke og holde et forudindstillet nummer nede, indtil indstillingen er angivet

Bemærk: Forudindstillinger gemmes på produktet, så hvis du har flere produkter, kan det enkelte produkt have unikke forudindstillinger.

Afspilning af forudindstillinger

Når du gemmer en forudindstilling, kan du hente den ved hjælp af tallene på dit systems fjernbetjening eller Bose Music-appen.