90-dages risikofri, gratis prøveperiode, 2 års garanti og gratis standardlevering på ordrer over 345 dkk

Indstilling og afspilning af forudindstillinger

Forudindstillinger gør, at du hurtigt kan hente dine foretrukne musiktjenester, radiostationer, spillelister, kunstnere eller album. Når den er indstillet, kan du når som helst få adgang til din musik ved hjælp af Bose Music-appen.

Indstilling af forudindstillinger

Bemærk: En musiktjeneste, som du beder Amazon Alexa-assistenten om at spille, kan ikke indstilles som en forudindstilling. Åbn i stedet Bose Music-appen, tilføj tjenesten – hvis den findes – til din Bose-konto, og følg nedenstående trin.

I Bose Music-appen skal du trykke på ikonet Min Bose i øverste venstre hjørne

Vælg det produkt, som du vil gemme en forudindstilling på

Start afspilningen af den forudindstilling, du vil gemme Gem en forudindstilling ved at trykke og holde et forudindstillet nummer nede, indtil indstillingen er angivet

Gem forudindstillingen ved at trykke og holde et forudindstillet nummer nede, indtil ikonet findes på den forudindstillede placering

Bemærk: Forudindstillinger gemmes på produktet, så hvis du har flere produkter, kan det enkelte produkt have unikke forudindstillinger.

Afspilning af forudindstillinger

Når du gemmer en forudindstilling, kan du hente den ved hjælp af tallene på dit systems fjernbetjening eller Bose Music-appen.

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback