Indstilling og afspilning af forudindstillinger

Forudindstillinger gør, at du hurtigt kan hente dine foretrukne musiktjenester, radiostationer, spillelister, kunstnere eller album. Når de er indstillet, kan du få adgang til din musik når som helst ved et enkelt tryk på en knap eller ved hjælp af Bose Music-appen. Hvis du har flere Bose Smart-produkter kan det enkelte produkt have sine egne unikke forudindstillinger.

Bemærk: Hvis du beder stemmeassistenten om at afspille en musiktjeneste, kan den tjeneste ikke indstilles som en forudindstilling. I stedet skal du åbne Bose Music-appen og føje tjenesten – hvis den findes – til din Bose Music-konto og derefter følge nedenstående trin.

Indstilling af forudindstillinger

Brug af højttalerknapperne

Åbn Bose Music-appen, og afspil det indhold, du vil gemme som en forudindstilling

Øverst på højttaleren skal du trykke på og holde det ønskede forudindstillede nummer (1-6) nede, indtil der høres en tone, og displayet viser, at forudindstillingen er gemt

Sådan bruger du Bose Music-appen

Åbn Bose Music-appen, og afspil det indhold, du vil gemme som en forudindstilling

Tryk på ikonet Min Bose i øverste venstre hjørne

Vælg det produkt, som du vil gemme en forudindstilling på

Tryk på det ønskede forudindstillede nummer, og hold det nede, indtil indstillingen er angivet

Afspilning af forudindstillinger

Når du gemmer en forudindstilling, kan du hente den ved hjælp af tallene på højttalerknapperne eller Bose Music-appen.