Brug af forudindstillinger og favoritter i SoundTouch-appen

Gælder for:

mere...

Du kan gemme 6 forudindstillinger på din SoundTouch-konto for hurtigt at afspille den musiktjeneste eller de musikbibliotekskilder, du bruger mest. Ud over dine 6 forudindstillinger kan du nemt genkalde andre kilder ved at føje dem til din liste over foretrukne.

Brug af forudindstillinger

Indstilling af forudindstillinger

Begynd at afspille den musiktjeneste eller musikbibliotekskilde, du vil gemme som en forudindstilling

Fra skærmbilledet Nu afspilles skal du trykke på det firkantede ikon i nederste højre hjørne, indtil listen over forudindstillinger vises

Skærmbilledet Nu afspilles i SoundTouch-appen med det firkantede ikon fremhævet

Træk ikonet hen på det ønskede forudindstillede nummer, og slip det derefter for at gemme det

Afspilning af forudindstillinger

I øverste højre hjørne af appen skal du trykke på gitterikonet for forudindstillinger og derefter vælge en forudindstilling på den liste, der vises.

Sletning af forudindstillinger

Du kan tømme en forudindstilling ved at ændre den til en favorit. Kilden vil ikke længere være tilgængelig via en forudindstillingsknap, men den kan stadig nemt hentes frem fra din liste over favoritter.

Tryk på gitterikonet for forudindstillinger i øverste højre hjørne af appen

Tryk på den forudindstilling, du vil slette, så afspilningen starter

Under listen over dine forudindstillinger skal du trykke og holde nede for at gemme en favorit. Kilden fjernes fra dine forudindstillinger og føjes til dine favoritter

Brug af favoritter

Indstilling af favoritter

Begynd at afspille den musiktjeneste eller musikbibliotekskilde, du vil gemme som favorit

Tryk på gitterikonet for forudindstillinger i øverste højre hjørne af appen

Under listen over dine forudindstillinger skal du trykke og holde nede for at gemme en favorit.

Afspilning af favoritter

I øverste højre hjørne af appen skal du trykke på gitterikonet for forudindstillinger og derefter foretage et valg fra listen over favoritter, der vises under dine forudindstillinger. Hvis du har flere favoritter, skal du swipe til venstre eller højre for at finde dem.

Sletning af favoritter

Tryk på gitterikonet for forudindstillinger i øverste højre hjørne af appen

Under listen over forudindstillinger skal du trykke på "Favoritter"

Tryk på "Rediger"

Tryk på "X" ud for den favorit, der skal fjernes, og bekræft derefter, når du bliver bedt om det