Indstil handlingsknappen til støjreduktion

Handlingsknappen giver dig mulighed for hurtigt og nemt at ændre indstillingen for støjreduktion. Støjreduktion reducerer uønsket lyd og giver en mere klar og naturtro lydoplevelse. Du kan vælge dit niveau af støjreduktion baseret på dine lyttepræferencer og omgivelserne.

Handlingsknappen er placeret på bagsiden af venstre ørekop.

Hvis du vil ændre indstillingen for støjreduktion, skal du trykke på og slippe handlingsknappen. En stemmemeddelelse oplyser indstillingen for støjreduktion. Fortsæt med at trykke og slippe handlingsknappen, indtil du når din foretrukne indstilling.

Du kan også bruge Bose Connect-appen til at ændre indstillingen for støjreduktion.