90-dages risikofri, gratis prøveperiode, 2 års garanti og gratis standardlevering på ordrer over 345 dkk

Serienummerets placering

Serienummeret er typisk et 17-cifret tal. Det kan findes forskellige steder:

I nærheden af USB-porten. Lyn coveret op for at se det

I Bose Connect-appen skal du vælge tandhjulsikonet (Indstillinger) og Produktoplysninger. Serienummeret er anført under Produktoplysninger. Højttaleren skal tilsluttes din enhed

Placeret på den originale emballage under stregkoden