Valg af lydudgangsenhed på en pc med Windows® XP

For at vælge en lydudgangsenhed på en computer, der kører Windows XP-operativsystemet, skal du følge disse trin:

Klik på knappen "Start" i nederste venstre hjørne af skærmen

Klik på Windows "Kontrolpanel"

Klik på ikonet "Lyde og lydenheder"

Bemærk: Du er muligvis nødt til at skifte til "Klassisk visning" i øverste venstre hjørne for at se systemmenuen ovenfor.

Vinduet Egenskaber for lyde og lydenheder vises. På fanen "Lyd" under "Lydafspilning" skal du vælge Bluetooth®-enheden fra rullemenuen

Hvis du har foretaget ændringer, så klik på "Anvend", og klik derefter på "OK" for at lukke vinduet