Valg af lydudgangsenhed på en pc med Windows Vista®

For at vælge en lydudgangsenhed på en computer, der kører Windows Vista-operativsystemet, skal du følge disse trin:

• Klik på Start i nederste venstre hjørne af skærmen
  • Klik på Kontrolpanel
  • Klik på Hardware og lyd i kontrolpanelet
  • I menuen Hardware og lyd skal du klikke på Administrer lydenheder
  • Markér Bluetooth®-enheden på fanen Afspilning
  • Når du har valgt Bluetooth-enheden, skal du klikke på Angiv standardværdier
  • Hvis du har foretaget ændringer, så klik på Anvend og derefter på OK for at lukke vinduet