Valg af Bluetooth®-lydudgangsenhed på en pc med Windows Vista®

For at vælge en lydudgangsenhed på en computer, der kører Windows Vista-operativsystemet, skal du følge disse trin:

Klik på knappen "Start" i nederste venstre hjørne af skærmen

Klik på "Kontrolpanel"

Klik på "Hardware og lyd" i kontrolpanelet

I menuen Hardware og lyd skal du klikke på "Administrer lydenheder"

markér bluetooth®-enheden på fanen "afspilning"

når du har valgt bluetooth-enheden, skal du klikke på "angiv standardværdier"

Hvis du har foretaget ændringer, så klik på "Anvend", og derefter på "OK" for at lukke vinduet