Valg eller ændring af stemmemeddelelsessprog

Følgende er en liste over de forudinstallerede sprog: Engelsk, spansk, fransk, tysk, mandarin, japansk, koreansk, italiensk, portugisisk, svensk, hollandsk, russisk og polsk. Du kan downloade et andet sprog på: http://global.Bose.com/support/SLR

Hvis dit sprog ikke er tilgængeligt, skal du se Deaktivering af stemmemeddelelser.

Valg af sprog under den første opsætning

På højttaleren skal du trykke på knappen lydstyrke + eller lydstyrke  for at rulle gennem sprogene

Når du hører dit sprog, skal du trykke på og holde multifunktionsknappen nede, indtil du hører "klar til parring"

Ændring af sprog efter den første opsætning

Tryk på knapperne til ekstra linjeindgang og lydstyrke  samtidigt, og hold dem nede, indtil du hører stemmemeddelelsen for den første sprogmulighed

Brug knapperne lydstyrke + og lydstyrke  til at rulle gennem de tilgængelige sprog

Når du hører dit sprog, skal du trykke på multifunktionsknappen og holde den nede for at vælge det