Valg eller ændring af stemmemeddelelsessprog

Stemmemeddelelser guider dig igennem Bluetooth-tilslutningen, angiver batteriniveauet og identificerer tilsluttede enheder. Du kan tilpasse stemmemeddelelser vha. knapperne på din højttaler. Du kan også nemt administrere stemmemeddelelser med Bose® Connect-appen.

Følgende er en liste over de forudinstallerede sprog: Engelsk, mandarin, hollandsk, spansk, japansk, russisk, koreansk, fransk, italiensk, polsk, tysk, svensk og portugisisk. Yderligere sprog kan være tilgængelige. Download Bose® Updater for at søge efter sprogopdateringer. Besøg: btu.Bose.com

Valg af sprog

Når du tænder for højttaleren første gang, høres stemmemeddelelserne på engelsk.

Tryk på multifunktionsknappen og –  samtidigt, og hold dem nede, indtil du hører stemmemeddelelsen for den første sprogmulighed.

Tryk på + eller  for at rulle igennem listen med sprog

Når du hører dit sprog, skal du trykke på multifunktionsknappen og holde den nede for at vælge det.

Deaktivering af stemmemeddelelser

Tryk og hold knapperne + og  nede samtidig, indtil du hører "Stemmemeddelelser deaktiveret."
Gentag for at aktivere stemmemeddelelserne igen.