Vælg en enhed, der skal parres, fra højttalerens hukommelse

Sådan vælger og parrer du en Bluetooth-enhed, der ikke er i højttalerens hukommelse:

Bemærk: Stemmemeddelelser skal være slået til for denne funktion. Hvis de ikke er, skal du se Slå stemmemeddelelser til/fra. Kun én Bluetooth -enhed kan være tilsluttet ad gangen med denne metode.

Tryk på Bluetooth -knappen for at høre navnet på den/de enhed(er), der er tilsluttet

Tryk på Bluetooth-knappen igen (inden for tre sekunder) for at oprette forbindelse til den næste enhed, du hører

Gentag dette, indtil du hører det korrekte enhedsnavn.