Gendannelse af dit systems fabriksindstillinger

En fabriksnulstilling rydder alle indstillinger for kilde, lydstyrke og netværk fra SoundLink Air-systemet, så de oprindelige fabriksindstillinger igen er gældende.

Hvis du vil nulstille systemet, skal du trykke på knappen RESET nederst på panelet og holde den nede i 10 sekunder. Når nulstillingen er gennemført, blinker Wi-Fi-indikatoren gult. Kør Wi-Fi-opsætningsprogrammet igen for at genoprette forbindelsen til dit Wi-Fi-netværk.