90-dages risikofri, gratis prøveperiode, 2 års garanti og gratis standardlevering på ordrer over 345 dkk

Nulstilling af soundbaren til fabriksindstillingerne

På fjernbetjeningen skal du trykke på knapperne Tænd/sluk og Gå tilbage og holde dem nede i 5 sekunder

Tryk på knapperne Tænd/sluk og Spring frem på fjernbetjeningen, og hold dem nede

Soundbaren genstarter. Når nulstillingen er færdig, lyser lysbjælken gult.

Åbn Bose Music-appen på din mobilenhed, føj soundbaren til din Bose-konto, og slut den til netværket