90-dages risikofri, gratis prøveperiode, 2 års garanti og gratis standardlevering på ordrer over 345 dkk

Gendannelse af fabriksindstillinger

En fabriksnulstilling rydder alle indstillinger for kilde, lydstyrke og netværk fra systemet, så de oprindelige fabriksindstillinger igen er gældende.

1. Tænd systemet
  2. Tryk på OPSÆTNING (SETUP) på konsolenheden. Hvis systemmenuen ikke vises på tv'et, skal du sikre, at den korrekte indgang er valgt på tv'et
  3. På konsolenheden skal du trykke på OPSÆTNING (SETUP) og KILDE (SOURCE) samtidigt og holde dem nede, indtil systemmenuen forsvinder fra tv'et