Nulstilling af systemet

Sådan nulstilles Lifestyle-konsolenheder:

Når systemet er slukket, skal du trykke på tænd/sluk-knappen på konsollen og holde den nede  i fem sekunder, indtil LED-lyset på konsollen slukker

Sådan nulstilles et Acoustimass -modul:

1. Sluk for systemet
  2. Vent 30 sekunder
  3. Tag lydindgangskablet ud af Acoustimass-modulet
  4. Træk Acoustimass-modulets ledning ud af stikkontakten,
  5. Vent 30 sekunder
  6. Slut lydindgangskablet til Acoustimass-modulet
  7. Sæt ledningen i en stikkontakt

Sådan nulstilles en trådløs SoundTouch-adapter:

På bagsiden af adapteren skal du trykke på betjeningsknappen og holde den nede i 15 sekunder

Efter 15-30 sekunder bør den trådløse adapter tænde og oprette forbindelse til netværket. Forbindelsen er oprettet, når indikatoren på bagsiden af adapteren lyser konstant hvidt.