90-dages risikofri, gratis prøveperiode, 2 års garanti og gratis standardlevering på ordrer over 345 dkk

Nulstilling af højttaleren

Nulstilling til standardindstillinger rydder tilsluttede enheder og sprogindstillinger fra din højttaler og returnerer dem til de oprindelige indstillinger.

Tænd for højttaleren

Tryk på og hold multifunktionsknappen og lydstyrke ned (-) nede samtidig i 10 sekunder. Bluetooth-indikatoren lyser blåt, og du hører en stemmemeddelelse, der beder dig om at vælge et sprog