KAN AFSENDES OM 1-2 HVERDAGE MED 90 DAGES RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING FOR ORDRER TIL KR 345 ELLER MERE

Nulstilling af højttaleren

Nulstilling til standardindstillinger rydder tilsluttede enheder og sprogindstillinger fra din højttaler og returnerer dem til de oprindelige indstillinger.

Tænd for højttaleren

Tryk på og hold multifunktionsknappen og lydstyrke ned (-) nede samtidig i 10 sekunder. Bluetooth-indikatoren lyser blåt, og du hører en stemmemeddelelse, der beder dig om at vælge et sprog

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback