Nulstilling af højttaler

En nulstilling kan hjælpe med at rette mindre processorfejl – ligesom at genstarte en computer. Brugerindstillinger går ikke tabt under denne nulstilling.

Tag højttaleren ud af stikkontakten, og tænd den derefter med batteristrøm

Tryk på multifunktionsknappen, og hold den nede i op til 10 sekunder, indtil produktet lyser, og slip derefter knappen

Toppen af Revolve-højttaleren, med multifunktionsknappen fremhævet

Fabriksnulstilling

En fabriksnulstilling rydder parrede mobilenheder, sprogindstillinger og brugerindstillinger fra højttaleren og gendanner alle til de oprindelige fabriksindstillinger.

Tænd for højttaleren

Tryk på tænd/sluk-knappen, og hold den nede i 10 sekunder, indtil Bluetooth®-indikatoren lyser blåt, og du hører en stemme, der beder dig vælge sprog

Toppen af Revolve-højttaleren, med tænd-/slukknappen fremhævet