90-dages risikofri, gratis prøveperiode, 2 års garanti og gratis standardlevering på ordrer over 345 dkk

Nulstilling af opladningsetuiet

Nulstilling af opladningsetuiet slukker og tænder derefter for etuiet igen. Dette kan hjælpe med at løse problemer med opladning.

Hvis du vil nulstille opladningsetuiet, skal du sætte en tynd papirclips eller en stift i hullet på bagsiden af kabinettet tæt ved USB-stikket. Tryk, indtil du fornemmer et klik.