Udskiftning af fjernbetjeningens batteri

Gælder for:

• SoundLink® trådløst musiksystem

Når fjernbetjeningen ikke fungerer, eller dens rækkevidde virker nedsat, er det tid at udskifte batteriet i den. Batterirummet findes bag på fjernbetjeningen. Det korrekte batteri at bruge er CR2032 eller DL2032. Gør følgende, når du vil udskifte batteriet:

Brug en mønt til at dreje batteridækslet en anelse mod uret

Fjern det brugte batteri, og udskift det med et nyt batteri (CR2032 eller DL2032), hvor plussymbolet (+) vender opad

Sæt dækslet tilbage på plads, og drej det med uret, til det låses på plads