Udskiftning af fjernbetjeningens batterier

Udskift alle fire batterier, hvis du oplever en mærkbar forringelse af fjernbetjeningens rækkevidde eller reaktionshastighed, eller hvis ikonet for lavt batteriniveau (Lifestyle® V25-, V35-, 235- og 135-systemer) vises på fjernbetjeningens display.

Skub låget af batterirummet på bagsiden af fjernbetjeningen

Fjern de gamle batterier

Installer fire nye AA 1,5 V-batterier (IEC-LR6), og sørg for, at polmærkerne (+ og –) svarer til mærkerne inde i batterirummet

Skub låget til batterirummet på plads