KAN AFSENDES OM 1-2 HVERDAGE MED 90 DAGES RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING FOR ORDRER TIL KR 345 ELLER MERE

Udskiftning af batteriet

Batteriet bør udskiftes, når:

  • Batteristatusindikatoren blinker vedvarende gult efter ti timers opladning
  • Batteridriftstiden bliver væsentligt kortere

Kun Bose kan udskifte batteriet i din højttaler. Hvis du har brug for et nyt batteri, skal du klikke på Kontakt os nedenfor for at få support i dit land.

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback