Fjernelse og installation af indsatser

Dette system kan bruges sammen med den universelle dockadapter, der allerede er installeret. Du kan også udskifte den installerede adapter med den indsats, der fulgte med din iPod®/iPhone®.

Følg disse trin for at fjerne og udskifte en indsats:

Brug en fingernegl eller en lille genstand, der passer ind i adapteråbningen, til forsigtigt at trække adapteren op og tage den ud af fordybningen i docken

Anbring den nye indsats i fordybningen, og tryk på kanterne, indtil de flugter med docken