Gratis levering og gratis returnering
 

Fejlfinding af fjernbetjening

Hvilken type batteri skal jeg bruge til min fjernbetjening?

  • Du kan bruge enten et CR2032- eller DL2032-batteri

Hvad er årsagen til, at min fjernbetjening pludselig stopper med at styre min iPhone® eller iPod®?

  • Sørg for, at din iPod eller iPhone sidder solidt i docken
  • Fjernbetjeningens batteri skal eventuelt udskiftes. Udskift med et CR2032- eller DL2032-batteri

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback