Fjernbetjening fungerer ikke

• Sørg for, at der ikke er noget, der blokerer forsiden af systemet, så fjernbetjeningen har en uafbrudt synslinje til systemet
  • Sørg for, at der ikke skinner for meget lys på systemets display. Det kan påvirke fjernbetjeningen
  • Gå tættere på systemet. Fjernbetjeningen virker bedst inden for ca. 6 meter
  • Nulstil systemet ved at koble netledningen fra et øjeblik
  • Udskift fjernbetjeningens batterier. Sørg for at matche + til + og - til -, når du indsætter de nye batterier