Fejlfinding af fjernbetjeningsknap

Enheden reagerer ikke på kommandoer fra fjernbetjeningens knapper

• Sørg for, at hovedtelefonerne er sat korrekt i telefonens hovedtelefonstik
  • Sørg for, at hovedtelefonstikket ikke er beskidt. Brug en lommelygte til at se, om fnug eller andet snavs eventuelt forhindrer tilslutning af headsettet til telefonen
  • Tag indgangskablet ud af telefonen, og sæt det i igen. Indgangskablet kan have løsnet sig eller er muligvis ikke sat korrekt i
  • Prøv at bruge headsettet sammen med en anden telefon. Telefonen er muligvis ikke kompatibel med headsettet