Genoprettelse af forbindelse til en Bluetooth®-enhed

Når hovedtelefonerne er tændt, vil de forsøge at oprette forbindelse igen til de seneste to tilsluttede enheder. Enhederne skal være inden for rækkevidde, og de skal være tændt

Når du trykker på tænd/sluk-/Bluetooth-knappen, kan du høre, hvilken enhed der er tilsluttet. Tryk på tænd/sluk-/Bluetooth-knappen igen inden for tre sekunder for at oprette forbindelse til den næste enhed på hovedtelefonernes parringsliste. Gentag, indtil du hører det korrekte enhedsnavn

Hvis enheden ikke automatisk opretter forbindelse:

Vælg dine hovedtelefoner på Bluetooth-parringslisten på din enhed

Hvis Bluetooth-enheden understøtter NFC, skal du trykke NFC-berøringspunktet på din enhed mod bagsiden af inline-fjernbetjeningen