Nulstilling af dine hovedtelefoner

Nulstilling af dine Bluetooth®-hovedtelefoner kan hjælpe med at løse mindre problemer, f.eks. en dårlig forbindelse, lydproblemer eller streamingydeevne.

Følg disse trin for at nulstille hovedtelefonerne:

• Sluk for hovedtelefonerne, og vent 30 sekunder
  • Tilslut hovedtelefonerne til en USB-strømforsyning via et USB-kabel, og vent 5 sekunder. (Strømforsyningen skal tilsluttes en fungerende stikkontakt)
  • Tag USB-kablet ud af hovedtelefonerne, og vent 1 minut
  • Tænd for hovedtelefonerne, og test, om de fungerer korrekt

Bemærk: Denne nulstilling rydder ikke parringslisten på dine hovedtelefoner.