Sådan tænder du for soundbar og TV på samme tid

I Bose Music-appen skal du trykke på hovedtelefon- og højttalerikonet i øverste venstre hjørne for at få adgang til Min Bose-skærmen

Tryk på billedet af soundbaren, der er vist i nederste højre hjørne af skærmbilledet

Vælg Indstillinger (Settings) > Tænd synkront (Power Sync)

Tryk på vippekontakten for Aktiver tænd synkront (Enable Power Sync) og Synkroniser TV (Sync TV)

Hvis du også gerne vil have, at en anden enhed skal tænde soundbaren, f.eks. en kabel- eller satellitboks, skal du trykke på knappen Synkroniser kilde (Sync Source) og derefter vælge en kilde.