Tænd/sluk

Sådan tændes produktet:

Tryk på tænd/sluk/Bluetooth-knappen (øverst på højre øreindsats), indtil batteriindikatoren lyser grønt, gult eller rødt (for at angive batteriets aktuelle batteriniveau), eller du hører opstartstonerne.

Tænd/sluk/Bluetooth -knap

Sådan slukkes produktet:

Tryk på tænd/sluk/Bluetooth-knappen, og hold den nede, indtil batteriindikatoren blinker tre gange og slukker, og du hører nedlukningstonerne, og slip derefter tænd/sluk/Bluetooth-knappen.

Bemærk: Hvis du fortsætter med at holde tænd/sluk/Bluetooth-knappen nede, efter at du hørte nedlukningstonerne, bliver hovedtelefonerne synlige. Sørg for at slippe tænd/sluk-knappen, straks efter at du har hørt nedlukningstonerne for hovedtelefonerne.