Tænd/sluk

Sådan tændes produktet:

Fjern hovedtelefonerne fra opladningsetuiet.

En stemmemeddelelse fra højre øretelefon angiver batteriniveauet og Bluetooth indicator on each earbud blinks blue.

Bemærk: Du skal have hovedtelefonerne på for at høre stemmemeddelelserne.

Sådan slukkes produktet:

Anbring begge øretelefoner i opladningsetuiet.

Standbytimer

Standbytimeren sparer på batteriet, når hovedtelefonerne fjernes fra opladningsetuiet og ikke bliver brugt. Hovedtelefonerne skifter til standby, når lyden er stoppet, og der ikke er trykket på knapper i 20 minutter. For at aktivere hovedtelefonerne skal du trykke på Bluetooth-knappen på den venstre øretelefon og trykke på en vilkårlig knap på den højre øretelefon.

Bemærk: Hvis du vil deaktivere timeren eller ændre det antal minutter, der skal gå, før dine hovedtelefoner skifter til standby, skal du bruge Bose® Connect-appen.