Tænd/sluk

Sådan tændes produktet:

Tryk på tænd/sluk-/Bluetooth-knappen (øverst på højre øreindsats), indtil batteriindikatoren lyser grønt, gult eller rødt (for at angive batteriets aktuelle batteriniveau), eller du hører opstartstonerne.

Tænd/sluk-/Bluetooth -knap

Sådan slukkes produktet:

Tryk og hold tænd/sluk-/Bluetooth-knappen nede, indtil batteriindikatoren blinker tre gange og slukker. Du hører nedlukningstoner. Slip derefter tænd/sluk-/Bluetooth-knappen.

Bemærk: Hvis du fortsætter med at holde tænd/sluk-/Bluetooth-knappen nede, efter at du hørte nedlukningstonerne, bliver hovedtelefonerne synlige. Sørg for at slippe tænd/sluk-knappen, straks efter at du har hørt tonerne, for at slukke hovedtelefonerne.