Tænd/sluk

Tænd/sluk dine hovedtelefoner ved at trykke på tænd/sluk-/Bluetooth®-knappen og slippe den igen. Når hovedtelefonerne er blevet tændt, hører du en talemeddelelse, og statuslamperne lyser. Når du slukker, hører du tonen, der angiver slukning.

Højre ørekop, der viser tænd/sluk-/Bluetooth-knappen

Automatisk slukning

Automatisk slukning sparer på hovedtelefonernes batteri ved hjælp af bevægelsesregistrering. Hovedtelefonerne slukkes, når du ikke har bevæget hovedtelefonerne eller trykket på den trykfølsomme overflade i 10 minutter. Denne indstilling kan justeres i Bose Music-appen.

Du vækker hovedtelefonerne ved at trykke på tænd/sluk-/Bluetooth-knappen eller bruge Bose Music-appen.

Du kan også indstille hovedtelefonerne til at slukkes, når der ikke afspilles nogen lyd. Hvis du vil deaktivere automatisk slukning for lyd, skal du bruge Bose Music-appen. Du kan få adgang til denne indstilling i menuen Indstillinger.