Fejlfinding af tænd/sluk

Højttaleren vil ikke tænde

Højttaleren kan være i beskyttelsestilstand. Hvis systemet frakobles vekselstrøm og ikke bruges i 14 dage eller mere, går systemet i beskyttelsestilstand for at spare på batteriet. Slut systemet til vekselstrøm for at aktivere det igen

Sørg for, at dækslet er åbent. Højttaleren tænder ikke, hvis dækslet er lukket.

Prøv at oplade batteriet via et andet vekselstrømsstik. Der kan være et problem med den stikkontakt, du bruger

Udfør en produktnulstilling. Følg disse trin for at udføre en nulstilling af SoundLink®-højttaleren:

på højttaleren skal du trykke på mute og holde nede i 10 sekunder, indtil led-indikatorerne blinker kortvarigt

Mute

tryk på tænd/sluk-knappen for at tænde soundlink®-højttaleren igen

Power