Fejlfinding af tænd/sluk

Mit system vil ikke tænde. Hvad gør jeg?

Prøv følgende:

• Prøv at sætte ledningen til systemet i en anden stikkontakt
  • Hvis ledningen til systemet er sat i en stikdåse, kan du prøve at slutte systemet direkte til en stikkontakt. Der kan være en fejl i stikdåsen
  • Prøv at nulstille. Fjern netledningen fra systemet i 60 sekunder. Tag batteriet ud. Sæt systemet i uden batteriet, og prøv at tænde din iPod®
  • Hvis det er muligt, kan du prøve en anden kilde med AUX-stikket, eller prøv en anden iPod. Problemet kan være specifikt for den iPod, du bruger