Fejlfinding af tænd/sluk

Gælder for:

Mit system vil ikke tænde. Hvad gør jeg?

Prøv følgende:

• Prøv at sætte ledningen til systemet i en anden stikkontakt
  • Hvis ledningen til systemet er sat i en stikdåse, kan du prøve at slutte systemet direkte til en stikkontakt. Der kan være en fejl i stikdåsen
  • Hvis det er muligt, kan du prøve en anden kilde med AUX-stikket, eller prøv en anden iPod® eller iPhone®. Problemet kan være specifikt for den iPod- eller iPhone-model, du bruger
  • Nulstil dit SoundDock-system. Sluk for systemet, og tag netledningen ud i 60 sekunder. Når du har sluttet systemet til strøm, skal du prøve at tænde for det