Fejlfinding af tænd/sluk

Mine hovedtelefoner vil ikke tænde.

• Batteriet er muligvis ikke tilstrækkeligt opladet. Prøv at oplade batteriet. Det tager ca. 2-3 timer at oplade et helt afladet batteri til fuld opladning

Mine hovedtelefoner afgiver en smældende lyd, når jeg tænder dem. Er det normalt?

• Ja, det er normalt. Du kan høre et lille smæld, når du tænder hovedtelefonerne. Det betyder, støjreduktionskredsløbet starter op

Hvorfor blinker LED-indikatoren på hovedtelefonerne?

Batteriet er muligvis ikke tilstrækkeligt opladet. Prøv at oplade batteriet. Det tager ca. 2-3 timer at oplade et helt afladet batteri til fuld opladning