KAN AFSENDES OM 1-2 HVERDAGE MED 90 DAGES RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING FOR ORDRER TIL KR 345 ELLER MERE

Dårlig lydkvalitet

  • Prøv en anden enhed eller et andet musikprogram
  • Konfigurer EQ-indstillingen, boost-funktion til bassen og andre lydforbedringer til "Off" eller "Flat", hvis muligt, på din enhed.
  • Sørg for, at hovedtelefonerne er tændt og sat solidt i din smartphones eller enheds hovedtelefonstik
  • Prøv en anden størrelse StayHear + øreprop

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback