90-dages risikofri, gratis prøveperiode, 2 års garanti og gratis standardlevering på ordrer over 345 dkk

Dårlig lydkvalitet fra en AUX-enhed

Prøv følgende for at løse problemet:

  • Reducer lydstyrken for AUX-enheden
  • Sørg for, at 3,5 mm-stikket er sat helt ind i højttaleren
  • Problemet kan skyldes lydkablet. Prøv at bruge et andet kabel
  • Problemet kan skyldes AUX-enheden. Prøv en anden lydenhed

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback