Dårlig lyd fra den tilsluttede Bluetooth®-enhed

Gælder for:

Hvis du'ikke får den lyd, du forventer fra dit system, kan du prøve disse forslag:

Prøv at flytte enheden nærmere højttaleren. Bluetooth-rækkevidden er ca. 9 meter. Rækkevidden begrænses, hvis der opstår interferens. Interferens kan være vægge, flereBluetooth-enheder i samme område, lommer/punge/tasker, trådløse routere, mikrobølgeovne, trådløse telefoner osv.

Reducer det antal programmer, der kører på din Bluetooth-enhed. Flere programmer, der kører samtidig, kan mindske pålideligheden, hvis enheden forsøger at gøre for meget på én gang. Luk ikke-vigtige programmer, og se om lyden forbedres

Prøv at slukke for Wi-Fi® på din enhed

Genstart Bluetooth-enheden. Det kan du typisk gøre ved at slukke den helt og derefter genstarte den

Prøv en anden Bluetooth-enhed for at fastslå, om der er et problem med enheden