Dårlig eller ingen støjreduktion

• Kontrollér, at hovedtelefonerne er tændt. Tænd/sluk-indikatoren skal lyse konstant grønt
  • Sluk for hovedtelefonerne, og tænd igen
  • Oplad hovedtelefonerne
  • Kontrollér, om du bruger den rigtige størrelse ørepropper. Hvis du bruger en for lille eller for stor øreprop, passer de ikke ordentligt ind i øret. Resultatet kan være dårlig lyd og støjreduktion
  • Sørg for, at ørepropperne og hovedtelefonens åbninger er rene og fri for snavs